menu Veiling

Over Veiling Sylvie's

Veiling Sylvie's
Met vertegenwoordigers in België, Nederland, Spanje en Italië hebben wij een solide aanvoer van streng geselecteerde kwalitatief hoogstaande wijnen en whisky’s. Niets wordt aan het toeval overgelaten: het ophalen van de wijnen en de opslag vinden plaats in eigen beheer.  
 
Wanneer u wijnen bij ons koopt, slaan wij uw aankopen tot verzending gratis voor u op in een geklimatiseerde ruimte of wijnkelder, werken wij met erkend betrouwbare transporteurs en betaalt u slechts 17,5% commissie (inclusief BTW). 

Wanneer u wijnen bij ons verkoopt, mag u binnen 2 dagen onze prijsopgave verwachten. Uw uitbetaling ontvangt u binnen drie weken. De hoogte van de commissie die wij berekenen, hangt af van de omvang en kwaliteit van uw inbreng.   

Uniek is dat alle wijnen en whisky’s ter bezichtiging staan opgesteld in onze geklimatiseerde showroom in een voormalige zeemanskerk in Antwerpen. Doordat alle faciliteiten van Veiling Sylvie’s zich onder één dak bevinden, kunnen wij gemakkelijk onze activiteiten op elkaar afstemmen en aanpassen wanneer dat nodig is om u een betere service te bieden.

Onze veilingdata vindt u op onze veilingkalender. Het team van Veiling Sylvie’s heet u van harte welkom in Antwerpen.
 

Depot Den Haag

Voor onze in Nederland woonachtige klanten hebben wij een depot in Den Haag waar te veilen en gekochte wijnen aangeleverd kunnen worden dan wel af te halen zijn.
 

Historie

In 1987 begon de wijnveiling onder leiding van Maurice Meul in het lommerrijke Sint Niklaas. Hij vernoemde het veilinghuis naar zijn vrouw Sylvia. In 2009 verplaatste de tweede zaakvoerder, Joris Scott, de inmiddels mondiaal opererende wijnveiling naar de huidige locatie: een zeemanskerkje uit de 17e  eeuw te Antwerpen. Het kerkje maakte deel uit van een gebouwencomplex waarin destijds behalve een kerk, tevens een hotel en een bakkerij waren gevestigd. Achter de moderne façade van Veiling Sylvie’s zijn in de veilingzaal de originele gebinten van het kerkje nog immer zichtbaar.

Een ogenblik geduld aub. Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd...