menu Veiling

Over Veiling Sylvie's

Veiling Sylvie's

Veiling Sylvie’s, hét wijnveilinghuis in de BeNeLux voor de aankoop en verkoop van wijnen.
U kunt bij ons terecht voor een eerlijke taxatie en een goede (ver)koop volgens dit eeuwenoude marktprincipe!

Al meer dan 25 jaar is Veiling Sylvies gespecialiseerd in het veilen van wijnen. Drijvende kracht sinds 2007 is zaakvoerder en veilingmeester Joris Scott.

Veiling Sylvies is sinds 1987 een begrip in de wijnwereld en inmiddels de grootste wijnveiler van West-Europa met klanten in meer dan 40 landen. Niets wordt aan het toeval overgelaten; alle expertise, opslag en  expeditie gebeurt in eigen beheer.

Uniek aan Veiling Sylvies is dat alle wijnen ter bezichtiging staan opgesteld in onze geklimatiseerde showroom  in een voormalige zeemanskerk in Antwerpen. Alle faciliteiten die Veiling Sylvies biedt, bevinden zich onder één dak. Hierdoor kunnen wij u betere service bieden.

Voor onze in Nederland woonachtige klanten hebben wij een depot in Den Haag waar te veilen en gekochte wijnen geleverd dan wel af te halen zijn. Met vertegenwoordigers in België, Nederland, Spanje en Italië hebben wij een solide aanvoer van streng geselecteerde kwalitatief hoogstaande wijnen.

Bekijkt u onze veilingkalender  voor de veilingdata.

Niet onbelangrijk, de kopers commissie bedraagt maar 17,5% en verkopers worden onvoorwaardelijk binnen 3 weken na de veiling uitbetaald.

Een ogenblik geduld aub. Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd...